Сontactați-ne la:
+(373) 691-84-328

Servicii de audit și contabilitate prestate de "Audit-DATA":

Societatea de audit "Audit-DATA" SRL este fondată la data de 17.03.2008 şi activează în baza licenţei A MMII № 028234 eliberată de Camera de Licenţiere a RM la 10.04.2008.

“Audit-DATA” SRL prestează următoarele servicii:

folders

Acordăm o gamă largă de servicii, la o calitate ireproşabilă, în termenii clientului, la preţuri avantajoase. Suntem dotați cu tehnică, utilaj şi echipamentul necesar pentru îndeplinirea serviciilor de audit şi evidență contabilă cât și altor servicii conexe, avem experiență privind deservirea agenţilor economici din diferite ramuri ale economiei naţionale a Republicii Moldova.

Societatea de audit "Audit-DATA" SRL este inlcusă în Lista societăţilor de audit care pot efectua auditul situaţiilor financiare ale întreprinderilor de stat care corespund criteriilor stabilite în art. 13¹ alin (1) al Legii nr. 146-XIII din 16 iunie 1994 cu privire la întreprinderea de stat şi ale societăţilor pe acţiuni în care cota statului depăşeşte 50 % din capitalul social, care corespund criteriilor stabilite în art. 2 alin. (2) al Legii 1134-XIII din 2 aprilie 1997 privind societăţile pe acţiuni.

Valoarea propunerii pe care v-o facem este simplă:

“Să lucrăm împreună cu Dumneavoastră ca un partener de afaceri de încredere, ca parte a unei echipe ce asigură un serviciu valoros, care răspunde tuturor riscurilor asociate şi nevoilor activităţii şi care vă aduce valoarea prin analizele şi soluţiile de profunzime pe care vi le oferă, şi care asigură calitatea în tot ceea ce facem”.

  • Onorarul pentru servicii se va determina reieşind din timpul consumat necesar personalului societății de audit pentru exercitarea lucrărilor solicitate.
  • Serviciile de contabilitate și audit vor fi prestate în conformitate cu planul – graficul de prestare a serviciilor, coordonat cu administraţia Companiei.

Ne asumăm responsabilitate faţă de întreprinderea Dvs., cât si faţă de organele de control pentru lucrul efectuat si garantăm confidenţialitate. În rezultatul analizei documentelor pe care le prezentaţi, compania vă propune soluţii de înlaturare a lacunelor depistate.Prima întâlnire consultativă cu reprezentantul societății noastre este gratuită.

Nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul +(373) 691-84-328 pentru orice întrebare sau comentariu care aţi putea avea.

Avem o deosebită onoare și plăcere să prestăm servicii de audit și contabilitate clienților noștri, iar păstrarea relaţiilor de colaborare fructuoasă cu ei reprezintă o prioritate pentru noi.

 
FaLang translation system by Faboba